DVD


BEMÆRK: Nedenstående tekst kan indeholde spoilers.

Følgerne efter det fatale flystyr er store i starten af sæson 9. Lexie Gray og Mark Sloan er døde, og de overlevende kæmper nu med både fysiske og psykiske mén efter ulykken.

Meredith har svært ved at komme sig over sin halvsøsters død. Et lysglimt i mørket er det dog, da hun opdager, at hun er gravid. Meredith og Derek havde ellers fået at vide, at det ikke var sandsynligt, at hun ville blive gravid igen.

Følgerne efter flystyrtet

Derek Sheperds hånd blev skadet i flystyrtet, og det betyder måske, at han aldrig kommer til at operere igen. Men da hans søster donerer en nerve fra sit ben, er Callie Torres i stand til at redde førligheden i hans hånd.

Arizona Robbins får amputeret sit ben, og det gør hende vred og bitter. Det går især ud over hendes kone, Callie og derudover også Alex Karev, der skulle have været på flyet i stedet for hende.

Cristina Yang er stærkt traumatiseret efter flystyrtet, og vælger at tage mod et forskningsstipendium i Minnesota. Der er hun dog ikke glad for at være, så hun vender tilbage til Seattle.

Retssag og erstatning

Det viser sig, at hospitalet forud for flystyrtet havde skiftet til et billigere flyselskab med en lavere standard for sikkerhed. De overlevende beslutter sig derfor for at sagsøge flyselskabet. De overlevende vinder sagen, men erstatningssagen bringer hospitalets økonomi i fare, og bestyrelsen beslutter sig for at sælge hospitalet.

Da lægerne opdager, hvad salget vil gøre ved hospitalet og kvaliteten af deres behandlinger, beslutter de overlevende at gå sammen om at bruge deres erstatningspenge til at købe hospitalet. De har dog brug for en køber mere, og de får i sidste øjeblik hjælp fra Catherine Avery og The Avery Foundation – til gengæld for at Catherines søn, Jackson Avery, får en plads i bestyrelsen. En post, der gør ham til primær beslutningstager i hospitalets ledelse.

Afsnit

 1. Going Going Gone
 2. Remember the Time
 3. Love the One You’re With
 4. I Saw Her Standing There
 5. Beautiful Doom
 6. Second Opinion
 7. I Was Made for Lovin’ You
 8. Love Turns You Upside Down
 9. Run, Baby, Run
 10. Things We Said Today
 11. The End Is the Beginning Is the End
 12. Walking on a Dream
 13. Bad Blood
 14. The Face of Change
 15. Hard Bargain
 16. This Is Why We Fight
 17. Transplant Wasteland
 18. Idle Hands
 19. Can’t Fight This Feeling
 20. She’s Killing Me
 21. Sleeping Monster
 22. Do You Believe in Magic
 23. Readiness Is All
 24. Perfect Storm