DVD


BEMÆRK: Nedenstående tekst kan indeholde spoilers.

Sæson 6 af Greys Hvide Verden følger fortsat den velkendte gruppe af kiruger på Seattle Grace Hospital.

Izzie Stevens overlever sit hjertestop, men hun vågner til nyheden om at George O’Malley er død. Han sprang ud foran en bus for at redde en kvinde, der ellers ville være blevet ramt. Izzie begynder at komme sig, men forholdet til Alex Karev knirker, og hun bliver fyret, da hun laver en fejl, der sætter en patients liv på spil. Izzie forlader hospitalet og Alex.

Meredith Grey og Derek opfører sig som nygifte efter at have afholdt deres eget bryllupsritual. De fejrer deres hvedebrødsdage ved at have sex alle steder i huset.

På grund af besparelser skal Seattle Grace Hospital lægges sammen med Mercy West. Uvisheden får personalet til at frygte, at de kommer til at miste deres jobs. Det gælder Callie Torres, som er begyndt at søge jobs i andre byer af frygt for at miste sin indtægt. Forholdet mellem Callie og Arizona Robbins er blevet seriøst, og Arizona forbyder derfor Callie at flytte væk eller tage jobs andre steder.

En af de nye læger, der bliver introduceret denne sæson er Teddy Altman. Teddy kender Owen Hunt fra deres tid i militæret, og da hun betror Owen, at hun stadig har følelser for ham, står han nu splittet mellem Teddy og Cristina Yang.

I finaleafsnittet bliver en del af hospitalet sat i undtagelsestilstand, da en vred ægtemand har sat sig for at hævne sin afdøde kone ved at skyde Derek Sheperd, der udførte den operation, hans kone ikke vågnede fra.

Ægtemanden når at skyde og dræbe flere af de ansatte, inden han får ram på Derek. Meredith var netop på vej for at fortælle Derek, at hun er gravid, da han bliver skudt. Derek overlever, men den voldsomme oplevelse har fået Meredith til at abortere.

Afsnit

 1. Good Mourning
 2. Goodbye
 3. I Always Feel Like Somebody’s Watchin’ Me
 4. Tainted Obligation
 5. Invasion
 6. I Saw What I Saw
 7. Give Peace a Chance
 8. Invest in Love
 9. New History
 10. Holidaze
 11. Blink
 12. I Like You So Much Better When You’re Naked
 13. State of Love and Trust
 14. Valentine’s Day Massacre
 15. The Time Warp
 16. Perfect Little Accident
 17. Push
 18. Suicide Is Painless
 19. Sympathy for the Parents
 20. Hook, Line and Sinner
 21. How Insensitive
 22. Shiny Happy People
 23. Sanctuary
 24. Death and All His Friends