DVD


BEMÆRK: Nedenstående tekst kan indeholde spoilers.

Meredith Grey og Derek Sheperd har adopteret den forældreløse pige Zola, og de arbejder på at få deres forhold til at fungere efter, at Meredith snød med Alzheimers-forsøget i sidste sæson.

Merediths forsøg på at snyde svigtede Dereks tillid, og Meredith er nødt til at skifte afdeling, fordi Derek ikke har lyst til at arbejde sammen med hende mere. Kollegerne har også svært ved at tilgive Meredith, da Richard Webber tog skylden for hende, og derfor var nødt til at trække sig tilbage som chef. Især Miranda Bailey er meget vred over at Meredith har ødelagt både Richards og sin egen karriere.

Ny chef for afdelingen

Owen Hunt overtager Richards plads som chef for den kirurgiske afdeling, samtidig med at han har problemer på hjemmefronten. Cristina Yang er blevet gravid og selvom Owen gerne vil beholde barnet, beslutter Cristina sig for at få en abort. Owen støtter hende i sin beslutning, men han er stadig knust over, at hun ikke vil have børn.

Forældreskabet går til gengæld strålende for Callie Torres,  Arizona Robbins og Mark Sloan, der har stablet et velfungerende samarbejde på benene for at passe deres datter Sofia. Derimod går det mindre godt for Marks on/off forhold til Lexie Grey. De kan fortsat hverken finde ud af at blive sammen eller blive væk fra hinanden.

Fatalt flystyrt

Meredith, Derek, Lexie, Cristina, Mark og Arizona tager sammen et lille fly til Idaho for at udføre en operation på et sæt siamesiske tvillinger. Flyet styrter ned.

Lexie dør efter at have fortalt Mark, at hun elsker ham. Mark er selv hårdt kvæstet og har kraftige indre blødninger. Dereks hånd er knust, det samme er Arizonas ben. De fem tilbageværende læger og piloten er strandet, og de må nu kæmpe for overlevelse indtil hjælpen kommer. Hvis hjælpen overhovedet når at komme, inden det er for sent.

Afsnit

 1. Free Falling
 2. She’s Gone
 3. Take the Lead
 4. What Is It About Men
 5. Love, Loss and Legacy
 6. Poker Face
 7. Put Me in, Coach
 8. Heart-Shaped Box
 9. Dark Was the Night
 10. Suddenly
 11. This Magic Moment
 12. Hope for the Hopeless
 13. If/Then
 14. All You Need Is Love
 15. Have You Seen Me Lately?
 16. If Only You Were Lonely
 17. One Step Too Far
 18. The Lion Sleeps Tonight
 19. Support System
 20. The Girl with No Name
 21. Moment of Truth
 22. Let the Bad Times Roll
 23. Migration
 24. Flight