DVD


BEMÆRK: Nedenstående tekst kan indeholde spoilers.

Sæson 7 samler trådene op efter skyderierne i sidste sæson, hvor Derek Shepherd, Alex Karev og Owen Hunt alle blev ramt. Vi følger lægerne, mens de kæmper for at hele både krop og sjæl og komme tilbage til hverdagen.

Cristina Yang siger sit job op efter skyderierne, men selvom den voldsomme hændelse har påvirket hende kraftigt, har hun stadig held i kærlighed, og hun gifter sig med Owen.

Arizona Robbins modtager et legat til at gennemføre et projekt i Afrika, og hun forlader Callie Torres. Callie er knust over at Arizona er taget afsted, og hun går i seng med Mark Sloan for at dulme savnet. Arizona afbryder sit projekt og kommer hjem, fordi hun savner Callie, netop som Callie har opdaget, at hun er gravid med Marks barn.

Mark tager sin rolle som kommende far meget alvorligt, og Mark, Arizona og Callie skal nu finde en måde at få hver deres rolle i forældreskabet til at gå op, da de alle tre deler forældreskabet sammen.

Lexie Gray har svært ved at tilgive Mark for at have været sammen med Callie, og hun ender med at forlade ham.

Efter Merediths ufrivillige abort i forbindelse med skyderiet på hospitalet, har Meredith svært ved at blive gravid igen, og Meredith og Derek overvejer adoption.

Richard Webber og Derek arbejder på et forsøg med Alzheimers-medicin. Meredith har en mistanke om at Richards kone, der deltager i forsøget, har Alzheimers, og Meredith bytter derfor om på placebo-medicinen for at være sikker på, at Richards kone er blandt de testpatienter, der får medicinen.

Meredith bliver opdaget, forsøget bliver kendt ugyldigt og Derek forlader hende i vrede – netop som deres adoption af Zola er gået igennem. Zola bliver taget fra Meredith, men da Meredith og Derek finder sammen igen, får de lov til at genoptage adoptionen.

Afsnit

 1. With You I’m Born Again
 2. Shock to the System
 3. Superfreak
 4. Can’t Fight Biology
 5. Almost Grown
 6. These Arms of Mine
 7. That’s Me Trying
 8. Something’s Gotta Give
 9. Slow Night, So Long
 10. Adrift and at Peace
 11. Disarm
 12. Start Me Up
 13. Don’t Deceive Me (Please Don’t Go)
 14. P.Y.T. (Pretty Young Thing)
 15. Golden Hour
 16. Not Responsible
 17. This Is How We Do It
 18. Song Beneath the Song
 19. It’s a Long Way Back
 20. White Wedding
 21. I Will Survive
 22. Unaccompanied Minor