DVD


BEMÆRK: Nedenstående tekst kan indeholde spoilers.

Sæson 5 af Greys Hvide Verden følger fortsat livet for en gruppe kiruger på Seattle Grace med Dr. Meredith Grey i hovedrollen.

Kirugerne navigerer i en hverdag med komplicerede operationer og unikke lidelser og komplikationer. Samtidig finder livet også sted, når det ikke kun er karrieren der skal passes, men også venskaber, kærlighed og affærer. Både livet og døden er hver dag tilstede på Seattle Grace.

Forholdet mellem Meredith og Dr. Derek Shepherd har deres op- og nedture, og Meredith er i tvivl om de skal blive sammen. Cristina Yang oplever også op- og nedture, da hun indleder et forhold til den nye kirurg Dr. Owen Hunt, der er tidligere militærlæge.

Izzy Stevens sørger stadig over Dennys død i sæson 2, og hun begynder at hallucinere Dennys tilstedeværelse samtidig med, at hendes forhold til Alex Karev også udvikler sig. Izzys hallucinationer skyldes dog ikke kun sorg, men hun finder ud af at hun er syg, og at Denny er kommet for at hente hende.

Callie Torres udforsker sin seksualitet, først med Dr. Erica Hahn og derefter med Dr. Arizona Robbins, der bliver introduceret i sæson 5.  Det fører en masse nyt med sig i forhold til en ny selvforståelse for Callie, og hun oplever samtidig en mangel på accept og forståelse fra sin familie.

Mark Sloan er interesseret i Merediths halvsøster Lexie Grey, et forhold som hverken Meredith eller Derek bryder sig om.  De beder ham begge to om at lade være med at gå efter ”Little Grey”, men de kan ikke holde sig fra hinanden.

George har svært ved at finde sin rette plads, og efter at have arbejdet sammen med Owen beslutter han sig for at gå ind i militæret.

Afsnit

 1. Dream a Little Dream of Me: Part 1
 2. Dream a Little Dream of Me: Part 2
 3. Here Comes the Flood
 4. Brave New World
 5. There’s No ‘I’ in Team
 6. Life During Wartime
 7. Rise Up
 8. These Ties That Bind
 9. In the Midnight Hour
 10. All by Myself
 11. Wish You Were Here
 12. Sympathy for the Devil
 13. Stairway to Heaven
 14. Beat Your Heart Out
 15. Before and After
 16. An Honest Mistake
 17. I Will Follow You Into the Dark
 18. Stand by Me
 19. Elevator Love Letter
 20. Sweet Surrender
 21. No Good at Saying Sorry (One More Chance)
 22. What a Difference a Day Makes
 23. Here’s to Future Days
 24. Now or Never