DVD


BEMÆRK: Nedenstående tekst kan indeholde spoilers.

En stor del af sæson tre er præget af , at Derek Sheperd og Meredith Grey hver især skal beslutte sig for, om de to skal være sammen med hinanden eller ej.

En affære med flere deltagere

Derek Shepherd har forladt sin kone, og han vil have Meredith til at tage ham tilbage. Meredith står mellem Derek og dyrlægen Finn, som begge lader hende vide, at hun skal tage sig god tid til at træffe det rette valg. Meredith vælger at date både Derek og Finn i en periode, før hun beslutter sig for at sige farvel til Finn.

Forhold forandrer sig

Dereks ex-kone Addison var Derek utro med hans bedste ven, Mark Sloan, der er blevet ansat på hospitalet. Derek er nu tvunget til at samarbejde med to ex’er: ex-konen og den tidligere bedste ven. Det går ikke stille for sig.

Et andet forhold, der  også hele tiden er i udvikling, er forholdet mellem George O’Malley og Callie Torres, der slår op, da George ikke har lyst til at flytte sammen med Callie. George og Callie finder sammen igen efter Georges far dør. Callie er bekymret over at han ikke vil tale om sin fars død med hende, og da hun endelig får ham til at tale om det, frier George til hende. De tager til Vegas og bliver gift.

Cristina Yang og Preston Burke skal også giftes, men de når aldrig så langt, da Preston i sidste øjeblik forlader Cristina ved alteret.

En uønsket arv

Izzie Stevens har arvet en stor sum penge efter patienten Denny, der friede til hende inden han døde. Izzie har ikke lyst til at bruge pengene, da hun mener, at de skal bruges på noget godt. Miranda Bailey har et ønske om at starte en klinik, hvor folk kan få gratis hjælp, og Izzie beslutter sig for at bruge pengene på det projekt.

Afsnit

 1. Time Has Come Today
 2. I Am a Tree
 3. Sometimes a Fantasy
 4. What I Am
 5. Oh, the Guilt
 6. Let the Angels Commit
 7. Where the Boys Are
 8. Staring at the Sun
 9. From a Whisper to a Scream
 10. Don’t Stand So Close to Me
 11. Six Days: Part 1
 12. Six Days: Part 2
 13. Great Expectations
 14. Wishin’ and Hopin’
 15. Walk on Water
 16. Drowning on Dry Land
 17. Some Kind of Miracle
 18. Scars and Souvenirs
 19. My Favorite Mistake
 20. Time After Time
 21. Desire
 22. The Other Side of This Life: Part 1
 23. The Other Side of This Life: Part 2
 24. Testing 1-2-3
 25. Didn’t We Almost Have It All?