DVD


BEMÆRK: Nedenstående tekst kan indeholde spoilers.

Sæson 2 af Greys Hvide Verden følger fortsat de fem unge kiruger, som i deres kamp for en succesfuld karriere tilbringer det meste af deres liv på hospitalet – og på Joes bar lige over for hospitalet.

Hvem vælger Derek?

Meredith Grey er fanget i en trekant mellem kæresten Derek Sheperd og hans kone Addison, som pludselig dukker op for at forsøge at redde sit ægteskab. Derek mener dog ikke, at der er noget at redde, da det var hende, der var ham utro. Derek vil gerne skilles, så han kan være sammen med Meredith.

Meredith tilgiver Derek for ikke at have fortalt, at han var gift, men Derek bliver i tvivl om han faktisk vil skilles, og han vælger at give sin kone en ny chance. Meredith indleder et forhold til en dyrlæge, men både Derek og Meredith har svært ved at slippe hinanden.

Indviklede forhold

Alex og Izzie begynder at date, men de har problemer med at få deres forhold til at fungere, og forholdet slutter, da Alex er Izzie utro.

Izzie knytter sig efterfølgende mere og mere til hjertepatienten Denny, selvom alle advarer hende om, at det er uetisk og uprofessionelt at involvere sig med en patient. Denny frier til Izzie, men han dør, inden de når at blive gift.

Christina Yang er i tvivl om, hvorvidt hun skal fortælle Preston Burke, at hun er gravid, da de ikke er sammen mere. Christina mister barnet ved en ufrivillig graviditet, og hændelsen bringer hende og Preston sammen igen.

Ellis Greys sygdom afsløres

Ellis Grey bliver indlagt med hjerteproblemer, og det betyder, at hendes Alzheimers ikke længere er en hemmelighed. Ellis forveksler flere af lægerne med personer fra sin egen tid på Seattle Grace, og hun begynder at tro, at hun stadig arbejder på hospitalet. Ellis har en skarp tunge, og er frygtet af de fleste.

Afsnit

 1. Raindrops Keep Falling on My Head
 2. Enough Is Enough
 3. Make Me Lose Control
 4. Deny, Deny, Deny
 5. Bring the Pain
 6. Into You Like a Train
 7. Something to Talk About
 8. Let It Be
 9. Thanks for the Memories
 10. Much Too Much
 11. Owner of a Lonely Heart
 12. Grandma Got Run Over by a Reindeer
 13. Begin the Begin
 14. Tell Me Sweet Little Lies
 15. Break on Through
 16. It’s the End of the World
 17. As We Know It
 18. Yesterday
 19. What Have I Done to Deserve This?
 20. Band-Aid Covers the Bullet Hole
 21. Superstition
 22. The Name of the Game
 23. Blues for Sister Someone
 24. Damage Case
 25. 17 Seconds
 26. Deterioration of the Fight or Flight Response
 27. Losing My Religion