DVD


BEMÆRK: Nedenstående tekst kan indeholde spoilers.

Greys Hvide Verden følger en gruppe kommende kiruger på et hospital i Seattle.

Meredith Grey er seriens hovedperson, og i den først sæson møder vi lægerne, Cristina Yang, George O’Malley, Izzie Stevens og Alex Karev. som sammen med Meredith er startet på det 7-årige forløb, der vil gøre dem til nogle af verdens bedste kirurger. Deres overordnede er Miranda Bailey, Derek Sheperd, Preston Burke og Richard Webber.

I seng med chefen

Meredith har haft et one night stand med Derek uden at vide, at han var en af hendes overordnede. Det står dog klart for hende, da hun løber ind i ham på sin første dag. Til trods for en skæv start, så indleder de to et stormfuldt forhold, som i slutningen af sæsonen kompliceres yderligere, da det viser sig, at Derek stadig er gift. Dereks kone Addison dukker pludselig op for at forsøge at redde deres ægteskab og vinde Derek tilbage.

En anden, der også har indledt et forhold til en af sine overordnede er Cristina, der har en affære med Preston. Samtidig kæmper den generte og selvudslettende George med sin forelskelse i Meredith, som det meste af tiden slet ikke ænser ham.

Familienavnet Grey

Meredith er datter af den berømte kirurg  Ellis Grey, der to gange har fået tildelt den prestigefyldte Harper Avery Award og som er kendt for at være en af de bedste inden for sit felt.

Ellis lider af Alzheimers – et faktum, som Meredith prøver på at holde skjult for resten af omverdenen. Ellis er indlagt på et plejehjem, og hun tror det meste af tiden, at hun selv er i gang med at færdiggøre forløbet for at blive kirurg. Når Ellis taler med Meredith, så genkender hun hende ikke som sin datter, men Ellis tror i stedet ofte, at Meredith er en gammel veninde fra college.

Afsnit

  1. A Hard Day’s Night
  2. The First Cut Is the Deepest
  3. Winning a Battle, Losing the War
  4. No Man’s Land
  5. Shake Your Groove Thing
  6. If Tomorrow Never Comes
  7. The Self-Destruct Button
  8. Save Me
  9. Who’s Zoomin’ Who?