Sæson 4

Køb Bluray

gucca.dk

★ ★ ★ ★ ★

549,95,-

Køb DVD

gucca.dk

★ ★ ★ ★ ★

99,95,-
wupti.com

★ ★ ★ ✩ ✩

139,00,-
homeentertainment.dk

★ ★ ✩ ✩ ✩

91,95,-

Nedenstående tekst kan indeholde spoilers.


Greys Hvide Verden sæson 4 cover

De unge kiruger på Seattle Grace Hospital er ikke længere nederst i fødekæden. De er nu så langt i deres forløb, at de selv har fået kandidater, som de skal oplære.

Meredith Grey, Cristina Yang, Izzie Stevens og Alex Karev har hver især fået deres egne kandidater. Blandt de nye kandidater er George O’Malley, der dumpede sin eksamen og derfor er nødt til at gå året om, og Lexie Grey, Merediths halvsøster, som hun ikke kendte eller vidste, at hun havde.

Forholdene falder fra hinanden

Cristina blev droppet ved alteret af Preston Burke i sæson 3, og det går ikke ret meget bedre med Meredith og Derek, der ikke længere er sammen, men som dog fortsætter med at have sex med hinanden.

Forholdet mellem George og Callie går heller ikke særligt godt. George har indset, at han har følelser for Izzie, og Izzie forsøger at få ham til at gå fra Callie. George og Izzie går i seng med hinanden og sårer på den måde både Callie og Alex.

George og Izzies nye forhold går ikke særligt godt, da det viser sig at de ikke kan få deres sexliv til at fungere.

Venskaber med mere

Callie udvikler et nært venskab til kollegaen Erica Hahn, og hun begynder samtidig at gå i seng med Mark Sloan. Mark hjælper dog Callie med at indse, at hendes venskab til Erica i virkeligheden er en forelskelse.

Callie og Mark fortsætter med at være venner. Lexie vil også gerne være venner med Meredith, og forsøger ihærdigt at lære hende bedre at kende, men Meredith er ikke interesseret i at skabe et forhold til sin nyfundne halvsøster, så hun afviser alle Lexies forsøg på at etablere en relation.

Efterhånden får Meredith dog dårlig samvittighed over sin opførsel, og både Meredith og Cristina begynder at behandle Lexie bedre.

Afsnit

 1. A Change Is Gonna Come
 2. Love/Addiction
 3. Let the Truth Sting
 4. The Heart of the Matter
 5. Haunt You Every Day
 6. Kung Fu Fighting
 7. Physical Attraction… Chemical Reaction
 8. Forever Young
 9. Crash Into Me: Part 1
 10. Crash Into Me: Part 2
 11. Lay Your Hands on Me
 12. Where the Wild Things Are
 13. Piece of My Heart
 14. The Becoming
 15. Losing My Mind
 16. Freedom: Part 1
 17. Freedom: Part 2

Billede: wired.com